Barrisol Mirror

lagana i sigurna ogledala

Brand Barrisol kao lider u proizvodnji, inovativnosti i dizajnu zategnutih stropnih i zidnih obloga razvio je novi tip proizvoda – MIRROR. Njegova osobitost je izgled koji oponaša kristalno ogledalo. Proizvođač nudi nekoliko boja ovog proizvoda, zadržavajući učinak sjajnog panela zahvaljujući reflektivnim svojstvima materijala. Ovisno o individualnim željama i potrebama, mogu se odabrati sljedeće boje: zlatna, srebrna, crna, boja bakra, boja strukturiranog bakra i boja strukturiranog kositra-antracit boja.

Proizvodi se ugrađuju u posebne samonosive okvire, koji mogu imati bilo koji oblik – kvadrat, pravokutnik, krug, trokut itd. što daje velike mogućnosti primjene. Zahvaljujući kombinaciji reflektivnih svojstava ogledala s Barrisol zategnutim oblogama, zidovi i stropovi mogu dobiti vrlo elegantan izgled. Proizvod stoga ima dekorativnu ulogu. Važno je imati na umu da materijali imaju certifikate o zaštiti od požara i kvaliteti kakvoće zraka A +.

Bilo printani ili s pozadinskim svjetlom, Barrisol Mirror® u kombinaciji s ekskluzivnim sustavom mikro-perforacija poboljšava akustični ugođaj bilo kojeg prostora

Inovacija

Barrisol Mirror® paneli dizajnirani su za uporabu na laganim samonosivim aluminijskim okvirima različitih oblika u 2D i 3D formi čime prostorima u kojima su ugrađeni daju originalnost kroz vrlo efektan i neuobičajen izgled, pogotovo ako je na Mirror panel apliciran print ili je pozadinski osvijetljen.

Akustika

Barrisol Mirror® folije mogu se kombinirati s ekskluzivnim sustavom mikroperforacija Barrisol Acoustics®. Ova kombinacija omogućava postizanje veće akustičke udobnosti, kako u javnim tako i u privatnim prostorima uz istovremeno vrlo privlačan izgled. Proizvod je također dostupan u pločama od 60 × 60 cm. Ovo rješenje olakšava i brže postavljanje na strop ili zid.


Trenutačno na raspolaganju našim klijentima imamo 6 boja završne obrade:

BHMS 1
MIRROR® SILVER boja poliranog srebra

BHMG 1
MIRROR® GOLD boja poliranog zlata

BHMC 1
MIRROR® COPPER MOIRE boja strukturiranog bakra

BHMN 1
MIRROR® BLACK crna polirana boja

BHME 1
MIRROR® TIN MOIRE boja strukturiranog kositra (antracit boja)

BHMC 2
MIRROR® COPPER boja poliranog bakra

Zrcalni materijali također su u skladu s CE deklaracijom, imaju klasifikaciju požara BS2-d0 i klasifikaciju emisija štetnih hlapivih organskih spojeva na najvišoj razini A + tako da zadovoljavaju sve standarde za široku primjenu u javnim objektima i privatnim prostorima. Barrisol ogledala izrađena su od visoko reflektirajućeg metaliziranog filma, koji se ne lomi i raspada u slučaju pada, što povećava sigurnost korištenja u odnosu na teška i opasna klasična ogledala.

Izuzetno zanimljivo rješenje je mogućnost mikroperforacije na materijalu Mirror. U tom se slučaju dobiva, ovisno o upotrijebljenom zvukoupojnom materijalu iza Mirror folije, koeficijent apsorpcije α od 0,5 do 0,8. Akustično ogledalo je jedinstven proizvod koji do sada nije bio dostupan na tržištu.