Barrisol print
Koristeći Barrisolove mogućnosti printa visoke razlučivosti, možemo vam izraditi personalizirane printane stropove i zidne obloge s bilo kojom slikom, grafikom, motivom ili logotipom i natpisom.

Svaki Barrisol Print projekt u potpunosti je usklađen s dizajnerskim zahtjevima, jedino ograničenje je vaša mašta.

Barrisol printani stropovi

Korištenje tehnologije digitalnog printa omogućuje primjenu printa bilo kakve grafike, motiva, fotografije ili natpisa na Barrisol stropnoj oblozi. Zahvaljujući upotrebi digitalnog printa u visokoj razlučivosti, možemo primijeniti print bilo kojeg motiva ili fotografije na stropnu oblogu, u potpunosti prilagođavajući interijer vlastitim željama. Moguće je izabrati vlastitu fotografiju kao predložak za print i time u potpunosti personalizirati svoje dizajnersko rješenje (minimalno 360 dpi, format 1/10) ili iskoristiti predložak iz zbirke motiva, grafika i fotografija dostupnih u Editions Barrisol® iz zbirke od preko 6 milijuna motiva, grafika i fotografija, uključujući prestižno partnerstvo s „Musée de l’Impression sur Etoffes“ ,” Musée du Papier Peint “, “Musée Hansi “,” kao i mogućnost reprodukcije umjetničkih djela iz nacionalnih muzeja Francuske “Réunion des Musées Nationaux“ uključujući Louvre, Orsay i Versailles zbirku u bilo kojoj veličini i formi koja odgovara potrebama projekta.

Pogledajte neke od naših realiziranih projekata.

 

Barrisol printane zidne obloge

Barrisol printane zidne obloge se mogu ugraditi ​​bilo gdje – u dnevnom boravku, uredu, trgovačkim centrima, bazenima itd.

Zbog iznimne izdržljivosti i otpornosti na oštećenja, preporučujemo korištenje sustava tkanine Barrisol Artolis (napomena: neka je ovo link na Proizvodi-Artolis)  u frekventnijim i dostupnijim područjima gdje postoji mogućnost oštećenja, dok je u područjima koja su neznatno izvan dosega moguće koristiti standardnu Barrisol zategnutu oblogu.

Primjena Barrisol printanih zidnih obloga

Poslovni uredi – zanimljive pregrade između radnih prostora, neograničene mogućnosti oglašavanja, poboljšanje akustike i osvjetljenosti korištenjem svjetlodifuznih osobina materijala i pozadinskog osvjetljenja.

Stanovanje – jedinstvene i otporne zidne obloge koje prikrivaju neugodne strukturne detalje, ugrađuju se bez nereda koji se stvara kod ljepljenja zidnih tapeta, a mogu biti u potpunosti personalizirane prema vašem predlošku za print.

Trgovina – atraktivni, prijenosni i otporni maloprodajni reklamni baneri koji se po potrebi mogu odložiti i ponovno koristiti.

Prostori za razonodu, rekreaciju i slobodno vrijeme – visoka akustična svojstva i izvrsna trajnost čine Barrisol Artolis idealnim za niz aplikacija u ovim prostorima, uključujući bazene, sportske dvorane, kina, kasina, barove i restorane.

Pogledajte neke od naših realiziranih projekata.

 

PRIMJENE BARRISOL PRINTA

Barrisol printane obloge se ugrađuju brzo, ugradnja je sigurna, čista i ne stvara nered kao kod tradicionalnih tehnika ljepljenja zidnih tapeta. Dodatna prednost je što se stropne i zidne obloge jednostavno privremeno demontiraju te  ponovno ugrađuju u bilo koje vrijeme bez ikakvog oštećenja.

Svaka ugrađena printana obloga je napravljena po mjeri prostora ili njegovog segmenta, a u sprezi s Barrisol sustavom pozadinske rasvjete predstavlja originalan  element modernog interijera.

 Pogledajte neke od naših Barrisol realizacija s aplikacijom printa.