Barrisol – svjetleći stropovi i zidne obloge


Svjetleći strop je pravo rješenje kada se traži jednolično osvjetljenje čitave prostorije bez sjene.

________________________________________

Ovisno o vašim individualnim potrebama i zahtjevima, odabrat ćemo odgovarajući proizvod sukladno važećim svjetlosnim standardima. Veliko znanje o korištenju LED tehnologije i mogućnosti upravljanja svjetlom omogućuju nam da preuzmemo najzahtjevnije projekte. Stručnjaci s kojima surađujemo imaju odgovarajuće kvalifikacije i sustavno sudjeluju u obuci u području LED svjetlosnih rješenja i sustava upravljanja svjetlom

Prilikom ugradnje svjetlećih stropova i elemenata u interijeru posvećujemo važnost pravilnom planiranju i izvođenju električnih instalacija i rasvjete te odgovarajućoj zaštiti površine Barrisola od onečišćenja (prašine, kukaca i sl), a s ciljem da se izbjegnu intervencije i da se servisni interval maksimalno produži .

________________________________________

Jednobojno svjetlo

Različiti izvori svjetlosti (fluorescentne svjetiljke, LED rasvjeta, itd.) u kombinaciji s Barrisol translucentnim svjetlodifuznim materijalima s različitim stupnjevima difuzije, rezultiraju jednoličnim homogenim osvjetljenjem čitave površine bez ikakve sjene. Najčešće ugrađujemo svjetleće stropove ili elemente s jednom, statičnom bojom svjetla koja ima karakter glavnog osvjetljenja. Širok raspon proizvoda omogućava nam da odaberemo odgovarajuću boju u skladu sa svrhom i namjenom prostorije. Mogućnosti primjene translucentnih Barrisol stropova su gotovo neograničene, bilo da propuštaju toplo svjetlo u dnevnu sobu, bijelo svijetlo za ured ili pak izabranu boju u glazbenom klubu. Osim toga, intenzitet svjetla može se regulirati pomoću zidnog regulatora, daljinskog upravljanja ili putem mobitela – ovisno o želji kupca.

________________________________________

Dinamičko osvjetljenje

Naša ponuda uključuje i instalacije izrađene pomoću pojedinačno adresiranih LED dioda, kojima možemo pokriti cijelu stropnu površinu. Takav sustav može izgraditi iskusan programer koji će pravilno provesti proces montaže i napraviti aplikaciju za nadzor i upravljanje osvjetljenjem u skladu s klijentovim zahtjevima i potrebama. Kod ove vrste projekata koristimo najkvalitetnije komponente koje prije nisu bile korištene u osvjetljenju interijera. Dinamičko osvjetljenje je vrlo zanimljivo rješenje koje nudi bezbroj mogućnosti u kreiranju i kontroli osvjetljenja.

________________________________________

Efekti prostornog osvjetljenja

Naš najnoviji materijal je Barrisol ELT3D. Način na koji ova tkanina korespondira s LED rasvjetom uistinu je fascinantan. Svjetlosni efekti i strukture dobivene s ovim proizvodom pozadinski osvijetljenim LED rasvjetom mogu stvoriti istinsku optičku dubinu iako se prostorna udaljenost pozadinske LED rasvjete od ELT3D platna mjeri tek u centimetrima. Gdje god koristili ELT3D tkaninu uvijek ćemo dobiti iznimno zanimljiv i privlačan element interijera. Zahvaljujući različitim vrstama, bojama i različitom rasporedom pozadinskog LED osvjetljenja dobivaju se jedinstveni prostorni svjetlosni efekti na ELT3D platnu.